Politica de Confidențialitate

This Agreement was last modified on 18 February 2016.

Prin accesarea site-ului acceptați aceasta Politică de confidențialitate!

 DATAIMPEX.RO este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 DATAIMPEX.RO, apreciază vizita dumneavoastră pe acest site web și interesul dumneavoastră fata de serviciile și produsele noastre. Protecția datelor dumneavoastră. cu caracter personal este importanta pentru noi și dorim sa va simțiți în siguranța vizitând site-ul nostru. Ne preocupam de protejarea datelor personale colectate, prelucrate și utilizate în timpul vizitelor pe site-ul caroloptic.ro   Care este scopul acestei politici?

 Noi, DATAIMPEX.RO, ne angajăm să protejam informațiile personale pe care le colectam de la persoanele care utilizează site-ul dataimpex.ro.

 Rolul prezentului document este de a descrie modul în care DATAIMPEX.RO colectează datele, tipul de date care vor fi colectate și scopurile în care sunt prelucrate datele furnizate de dumneavoastră.   Colectarea datelor cu caracter personal

 Aveți posibilitatea sa utilizați site-ul fără a fi nevoie sa ne furnizați date cu caracter personal. Daca doriți sa efectuați o achiziție/comanda va trebui sa ne furnizați aceste date cu caracter personal. Aceste informații sunt colectate numai atunci când acceptați voluntar și în cunoștință de cauza trimiterea lor către noi.

 In afara de datele cu caracter personal site-ul nostru colectează în mod automat o serie de informații anonime care ne ajuta sa analizam funcționalitatea site-ul si cum putem sa ne îmbunătățim serviciile. Atunci când vizitați site-ul este posibil ca aceste date despre dumneavoastră, sa fie colectate și de terți, precum sistemele de contorizare a traficului.

 Serverul dedicat site-ului web înregistrează automat detalii despre vizita dvs. (de exemplu: adresa dvs. IP, tipul de software utilizat de browser, paginile site-ului dataimpex.ro pe care le vizitați, data și durata vizitei dvs.).

 DATAIMPEX.RO respecta legile și reglementările aplicabile în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.   Prelucrarea datelor cu caracter personal

 Datele cu caracter personal colectate sunt folosite în scopul rezolvării comenzilor dumneavoastră, livrării produselor, întocmirii actelor financiare legale și pentru a va informa în mod oportun asupra rezolvării acestora.

 dataimpex.ro nu va divulga unei terțe persoane datele colectate fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege când comunicarea acestor informații este necesară.   Securitatea datelor cu caracter personal colectate

 Personalul Data Impex este obligat sa respecte confidențialitatea oricăror date cu caracter personal aflate în posesia noastră. Din nefericire nicio transmitere de date prin intermediul internetului nu este garantată ca fiind în totalitate sigură. Data Impex va lua orice măsuri rezonabile pentru protecția datelor cu caracter personal pe care dumneavoastră sunteți de acord sa le furnizați pentru finalizarea unei comenzi.   Cum tratam mesajele electronice trimise către și de la DATAIMPEX.RO?

 Toate mesajele electronice trimise către DATAIMPEX.RO pot fi accesate numai de către anumite persoane autorizate și numai în cazuri justificate, în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.   Protecția datelor personale

 DATAIMPEX.RO este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 Noi respectam cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clienților către terți și sa le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin. Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

 Datele dumneavoastră personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.

 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice DATAIMPEX.RO are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o alta persoana. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

 Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și sa solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata prin posta pe adresa societății noastre.

 Drepturile dumneavoastră în calitate de utilizator cu privire la datele personale furnizate către Data Impex:

 In legătura cu prelucrarea datelor cu caracter personal în baza condițiilor specificate în Regulamentul privind protecția datelor la nivel european 679/2016 va puteți exercita oricare dintre următoarele drepturi:

   - dreptul de acces la datele cu caracter personal

   - dreptul la informare (operatorul este obligat sa înștiințeze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal)

   - dreptul la rectificare

   - dreptul la ștergerea datelor

   - dreptul la restricționarea prelucrării

   - dreptul la opoziție

   - dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastră, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afectează semnificativ.

   - dreptul de a depune o plângere la noi și/sau la autoritatea competenta privind protecția datelor

   - dreptul de a va adresa justiției

 Pentru exercitarea acestor drepturi, precum și pentru întrebări suplimentare cu privire la aceasta politica de confidențialitate sau în legătura cu utilizarea de către DATAIMPEX.RO a datelor dvs. personale, va rugam sa ne contactați alegând oricare din modalitățile de comunicare descrise mai jos, precizând numele dumneavoastră, adresa poștală sau de email (în funcție de modalitatea prin care doriți sa comunicam), numărul de telefon și scopul cererii.   Ne puteți contacta:

 - prin email la adresa: data.impex93@gmail.com@gmail.com

 - personal la oricare din punctele de lucru DATA IMPEX;

 - printr-o cerere transmisa prin posta la adresa: Strada Anghel Saligny 5, Focşani, Vrancea, România

 - telefonic la numărul: 0745.605.873 
Data Impex -Util messenger